Neem contact met ons op,

Contactgegevens Animal Aftercare Nederland en België. 

Heeft u een vraag of heeft u advies nodig dan kunt mailen naar  info@animalaftercare.nl.
Heeft u snel antwoord nodig dan mag u ons ook altijd bellen of whatsappen. U kunt Melissa Kortekaas bereiken op +31(0)620689164.

0

Afhalen

Het liefst vandaag nog de dierengrafkist in huis, dit is mogelijk. U kunt dan de ecologische kisten afhalen bij onze dealers. Ook kunt u de ecologische kisten en alle andere producten kunt u bij ons afhalen. Neem contact op met onze of onze dealers om te vragen naar hun voorraad. Wilt het bij ons afhalen mee dan met ons op om een afhaal afspraak in te plannen.

Niet in de gelegenheid om de dierengrafkist op te halen neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van een spoed zending.

Afhalen en bestellen bij Dealer’s

Animal Aftercare werkt samen met dealers zodat het voor u gemakkelijk is om de dieren grafkist te kopen. En dat u op uw eigen manier het overlijden van uw geliefde huisdier kunt verwerken. Voor meer informatie over onze dealers kunt u vinden op onze dealer pagina https://www.animalaftercare.nl/dealers/ 

Afhalen bij Animal Aftercare 

LET OP DIT KAN ALLEEN OP AFSPRAAK! 

U kunt de kist Telefonische of via de mail bestellen, dan zorgen wij dat de dierengrafkist voor u klaar staat. U kunt voor een afspraak contact met ons opnemen via de mail: info@animalaftercare.nl of via 06-20689164. Telefonisch niet bereikbaar dan mag u ook een whatsapp sturen om een afhaal afspraak te maken.

Afhalen is mogelijk op de volgende locaties: 
Afhaaladres ontvangt u als u een afspraak maakt.

In Meppel op werkdagen van 9:00 tussen 17:00. Afhaaltijd in overleg.

In Steenwijk op werkdagen van af 18:00 uur tot 20:00. Afhaaltijd in overleg.
En in overleg ook in het weekend.

+31(0)620689164

Nederland

Waardeel 1G
8332 BB Steenwijk

info@animalaftercare.

KVK. 64588327