top of page
JPG.kopie.png

Dierengrafkisten

We kunnen ons voorstellen dat u de overleden huisdieren in een doos, deken of zak legt. Maar zou het niet veel persoonlijker zijn wanneer u uw geliefde hond, poes of konijn in een mooie dierenbegraafkist of begraafmand zou kunnen begraven of cremeren?

De huisdier grafkisten

kartonnen dierengrafkist 009.jpg

De dierenbegraafkisten van Animal Aftercare zijn speciaal gemaakt om samen met u en uw kinderen een respectvol afscheid te nemen van uw geliefde hond, poes, konijn of cavia. De dieren begraafkist is zo ontworpen, dat u samen met uw kinderen een eigen tekst of tekening op de begraafkist kan schrijven of schilderen. U kunt er zelf foto’s op plakken. Zo kunt u er samen met uw kinderen een persoonlijke afscheidskist van maken en jullie overleden huisdier een mooie dierenbegraafkist geven.

De huisdier begraafmanden

9501_5_edited.jpg

De dierengrafmanden zijn speciaal gemaakt om afscheid te nemen van uw geliefde hond, poes, konijn of cavia. Met deze begraafmand kan u samen respectvol afscheid nemen van jullie geliefde huisdier. De begraafmand heeft een mooi design en is gemaakt van 100% biologische materiaal.

Uitvoering van de dierenbegraafkisten

61378692_2289966721072105_1997476078326644736_n_edited.jpg

De dieren grafkist is bewust wit uitgevoerd, hierdoor is het mogelijk dat de kinderen de kist kunnen voorzien van een tekening of een persoonlijke boodschap. Dat maakt de afscheid dragelijker. Wij hebben gekozen voor twee uitvoeringen:
Dierengrafkist klein. Van 0 kg tot 5 kg.
Dierengrafkist middel. Van 5 kg tot 15 kg.

Uitvoering van de dierenbegraafmanden

9501_2.jpg

De dieren grafmand is bewust van riet gemaakt. Het geweven riet en de katoenen deken, geven de dierengrafmand luxe uitstraling.
Wij hebben gekozen voor vier uitvoeringen:
Dierengrafmand klein. Van 0 kg tot 5 kg.
Dierengrafmand middel. Van 5 kg tot 15 kg.
Dierengrafmand middelgroot. Van 15 kg tot 30 kg.
Dierengrafmand groot. Van 30 kg tot 50 kg.

Informatie over de dierengrafkisten

kartonnen dierengrafkist 005.jpg

De buitenkant bestaat uit 140 grams kraftliner papier. Dit is papier dat voor het grootste gedeelte uit houtpulp is gemaakt.
De binnenkant bestaat uit bruin 140 grams testliner papier. Dat is papier dat voornamelijk uit gerecycled materiaal is gemaakt. Voor meer bescherming en zachte aankleding kunt u altijd een wollen vilt kleedje toevoegen aan uw bestelling. Het karton breekt af tussen de 3 en 6 maanden, dus zeer milieuvriendelijk.

Informatie over de dierenbegraafmanden

9501_4_edited.jpg

De buitenkant bestaat voor 100% uit riet.
De binnenkant is ingelegd met een denken van 100% katoen. 
Deze grafmand is volledig gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor deze 100% afbreekbaar is.

bottom of page