JPG.kopie.png

Dierengrafkisten

We kunnen ons voorstellen dat u de overleden huisdieren in een doos, deken of zak legt. Maar zou het niet veel persoonlijke zijn wanneer u uw geliefde hond, poes of konijn in een mooie dierenbegraafkist of begraafmand zou kunnen begraven of cremeren?

De huisdieren grafkisten

kartonnen dierengrafkist 009.jpg

De dierenbegraafkisten van Animal Aftercare zijn speciaal gemaakt om samen met u en uw kinderen een respectvol afscheid te nemen van uw geliefde hond, poes, konijn of cavia. De dieren begraafkist is zo ontworpen, dat u samen met uw kinderen een eigen tekst of tekeningen op de begraafkist kan schrijven of schilderen. U kunt er zelf foto’s opplakken. Zo kunt u er samen met uw kinderen een persoonlijke afscheidskist van maken en jullie overleden huisdier een mooie dierenbegraafkist geven.

De huisdieren begraafmanden

9501_5_edited.jpg

De dierengrafmanden van Happy House zijn speciaal gemaakt om afscheid te nemen van uw geliefde hond, poes, konijn of cavia. Met deze begraafmand kan u samen respectvol afscheid nemen van jullie geliefde huisdier. De begraafmand heeft een mooi design en is gemaakt van 100% biologische materiaal.

Uitvoering van de dierenbegraafkisten

61378692_2289966721072105_1997476078326644736_n_edited.jpg

De dieren grafkist is bewust wit uitgevoerd, hierdoor is het mogelijk dat de ouderen en kinderen de kist kunnen voorzien van een tekening of een persoonlijke boodschap. Dat maakt de afscheidt nog dragelijker. Wij hebben gekozen voor twee uitvoeringen:
Dierengrafkist klein. Van 0 kg tot 5 kg.
Dierengrafkist middel. Van 5 kg tot 15 kg.

Uitvoering van de dierenbegraafmanden

9501_2.jpg

De dieren grafmand is bewust in riet. Het geweven riet en de karoenen deken, geven de dierengrafmand luxe uitstraling.
Wij hebben gekozen voor vier uitvoeringen:
Dierengrafmand klein. Van 0 kg tot 5 kg.
Dierengrafmand middel. Van 5 kg tot 15 kg.
Dierengrafmand middelgroot. Van 5 kg tot 30 kg.
Dierengrafmand groot. Van 5 kg tot 45 kg.

Informatie over de dierengrafkisten

kartonnen dierengrafkist 005.jpg

De buitenkant bestaat uit 140 grams kraftliner papier. Dit is papier dat voor het grootste gedeelte uit houtpulp is gemaakt.
De binnenkant bestaat uit bruin 140 grams testliner papier. Dat is papier dat voornamelijk uit gerecycled materiaal is gemaakt.
Uit testen blijkt dat het karton tot zeker hoogte lekvrij is. Voor meer bescherming kunt u altijd een wollen vilt kleedje erbij kopen. Het karton breekt af tussen de 3 en 6 maanden, dus zeer milieuvriendelijk.

Informatie over de dierenbegraafmanden

9501_4_edited.jpg

De buitenkant bestaat voor 100% uit riet.
De binnenkant is ingelegd met een denken van 100% katoen. 
Deze grafmand is volledig gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor deze 100% afbreekbaar is.