Over ons

Het verhaal achter Animal Aftercare.

Naar het zien van hoe zijn dochters elke keer een kistje in elkaar knutselden als hun huisdier overleden was.  Dacht Arno Kortekaas door moet toch eigenlijk iets moois voor zijn, “dat ik samen met mijn dochters/familie afscheid kan nemen van onze huisdier”. Op dat moment was er nog niets op het gebied voor afscheid nemen van huisdieren. Daarom is in 2011 Arno begonnen met Animal Aftercare en heeft de ecologische dierengafkist bedacht.

Met een passie voor dieren heeft Melissa Kortekaas (dochter van Arno) in 2015 Animal Aftercare overgenomen. Op dat moment zat Melissa in het laatste jaar van haar MBO opleiden en ze had net haar Jong Ondernemen Diploma behaald. Met deze kennis heeft ze Animal Aftercare een nieuwe weg is geblazen met succes.

Naast de Webshop werk Melissa ook samen met een aantal dealers in Nederland en hebben de betaalmethode PayPal zodat ook klanten uit België bij ons kunnen bestellen  “Wat elk huisdier verdiend een respect of afscheid.”

Linux en ik

Hierbij stelt ik jullie voor aan grote liefdes in leven.
En de reden waarom ik Animal Aftercare heb overgenomen. 

20200617_203357

Konijnen Stampertje, Lotje, Happy en Dotje * 2000  –  † 2012

Stampertje was ons een eerst huisdier en deed zijn naam eer aan. Hij stampte er altijd op los.

Lotje was een een verrassing van onze vader. Ze was vernoemt naar Otje.

Happy en Dotje, hebben maar heel even gehad. En hebben uiteindelijk een ander huisje gekregen.

20200617_203240

Snowy * 2006  –  † 2008

Snowy was mijn lieve kleine Russische witte dwerghamster. Haar lieveling eten waren mandarijdjes en ze was een grote acrobaat. Acrobatische stunts werden haar op een moment te veel en is ze in haar slaap overleden.

Boj

Boj * 8-10-2012  –  † 8-3-2019

Mijn eerste hond, Boj was een schapendoes en een heerlijke knuffelbeer die nog elke dag gemist wordt. 8 maart 2019 heeft hij plots zijn ogen dicht gedaan en is overleden aan een hardsteelstad. Je blijft voor altijd in ons hard kleine klummel.

Fiddle

Fiddelsticks

Fiddelstick een maine coon en een echte koning op zijn troon. Hij weet precies wat het wil en wanneer hij het wil. En de grote broer van Linux.

IMG-20180629-WA0031

Linux

Linux en de eerste hond van mij en mijn vriend samen. Ze is een Kruising tussen en Duitse Herder een Tsjechoslowaakse Wolfhond. Linux is soms iets te enthousiast en houd van kusje geeft aan haar grote broer Fiddelsticks, al is hij het daar niet altijd mee eens.

87941870_2840272356048479_6380217460586446848_n

Amy 

Amy het kleine ondeugd van mijn ouders. Die na het overlijden van Boj zeiden; ‘Er komt nooit meer een hond, dit verdriet willen we nooit meer.’ Maar nu Amy er is zijn ze erg blij dat ze het toch weer gedaan hebben. 

Waar staat Animal Aftercare voor.

Als bedrijf proberen we iedereen te helpen met het geven van een respectvol afscheid van hun geliefde huisdier. Animal Aftercare heeft verschillende kisten en urnen in hun assortiment zitten, zodat iedereen op zijn eigen manier afscheid van zijn huisdier kan nemen.Ook helpen Animal Aftercare met het herinner van uw huisdier door bijvoorbeeld onze herdenkingsaccessoires, de biologische urn en Memory Bloom.