Dierenbegraafplaats Larixhof Is een dealer van ons. 🐾Ze helpen u graag met een mooi afscheid voor uw geliefde huisdier. Voor meer inframotie over hun en de begraafplaats kunt u terecht op hun website.http://larixhof.nl/

Naast houten kistjes hebben we nu ook de keus uit hele mooie zeegras manden. Ze zijn van binnen bekleed met ongebleekt katoen. Tevens hebben we ecologische kartonnen grafkistjes, deze zijn zeer geschikt om te beschilderen.
Het is mogelijk om het kistje of mand van te voren bij ons af te halen, u kunt dan na het overlijden van uw huisdier bij u thuis of bij de dierenarts, hem of haar in het kistje of mand neerleggen.Lieve klanten van Animal Aftercare,
Specaail voor jullie dit gedicht.

Ineens is daar de dag
Die de laatste bleek te zijn 
Niet langer de aanwezigheid
Maar leegte en een vreemde pijn

De mand staat nog te wachten
In huis is het zo stil
Zonder jouw vrolijke viervoeter
Die altijd alles van je wil

Heel veel sterkte met dit verlies
Er wordt aan je gedacht
Koester met liefde en dankbaarheid
Wat jouw huisdier je heeft gebracht

Lief Animal Aftercare
I.v.m. afwezigheid is Animal Aftercare bereikbaar via Kortekaas Interieurs. Wij hebben in deze periode een aangepaste hebben assortiment en is afhalen in Steenwijk tijdelijk niet mogelijk.
Wel kunt u de dierengrafkisten op halen in Meppel bij Kortekaas Interieurs. Voor vragen en afhalen kun u Kortekaas Interieurs bereiken op 0522-254244 of mailen naar info@animalaftercare.nl


We zijn een samenwerking gestart met dierenbegraafplaats Larixhof. 

Dierenbegraafplaats De Larixhof bevindt zich in een mooie parkachtige omgeving met veel groene hagen en kleine grasveldjes. Door deze aanleg ademt de Larixhof een natuurlijke sfeer uit, die zorgt dat men in alle rust kan ronddwalen en gedachten, herinneringen en gevoelens de vrije loop kan laten gaan.
De dierenbegraafplaats is gelegen in Wilhelminaoord, een dorp aan de rand van het Drents-Friese woud, en is tussen zonsopkomst en zonsondergang zeven dagen in de week voor iedereen vrij toegankelijk.

Voor het begraven van huisdieren werken wij uitsluitend op afspraak om een ieder de gelegenheid te bieden om op zijn eigen manier en in alle rust afscheid te kunnen nemen van zijn of haar geliefde huisdier.

Voor meer informatie of voor het overleggen van een aankomende begrafenis kunt u ons elke dag bereiken via 0521-382119 van 09:00-22:00.  Meer informatie kunt u ook vinden op onze website: http://larixhof.nl/Iedereen een hele fijne Kerstvakantie en fijne dagen!!! ☃️❄️

Wij hebben dit jaar een kerstsluiting, we zijn dan een weekje gesloten. Van 22 december t/m 1 januari. 🐶🌨️Onze excuses voor dit ongemak.

Via onze dealer kunt u de dierengrafkisten kopen. Op onze pagina kunt u zien wie onze dealers zijn. https://www.animalaftercare.nl/dealers/

Als u via de webshop bestelt zou uw bestelling vertraging kunnen oplopen. Deze wordt na onze sluiting dan als nog verzonden.

Wij wensen iedereen en alle huisdieren fijne feestdagen!!

kerst-gesloten

Elke dag kom ik je tegen

in mijn dromen
in mijn hoofd
in mijn hart.

Je bent nog zo dichtbij
dat ik je bijna voel.
Liefde van binnenuit
als troostende armen
om me heen.

 “Zonder jou”   Jolande Broens

Kestster

Het is altijd verschrikkelijk om een huisdier te verliezen, maar zo rond de kerst dagen is nog wat verdrietiger. Daarom leveren wij vanaf 6 december t/m 31 december een kerstster bij een bestelling van een ecologische dierengrafkist. Deze kunt u in uw kerstboom hangen, zo is uw geliefde huisdier met deze donkerder dagen nog een beetje bij u en uw familie is.Sinds oktober vorig jaar verzorgde Jan uitvaartplechtigheden voor gezelschapsdieren. Maar door de drukke job van café-uitbater en ceremoniemeester voor uitvaartplechtigheden, kon hij zich niet meer ten volle richten op zijn derde zaak. “Dan laat ik het liever over aan iemand die er wel honderd procent voor kan gaan, dan iets maar half te doen”, vertelt Jan. Janimalia werd in oktober vorig jaar opgericht en staat nog in de kinderschoenen. “Net daarom kruipt er zoveel tijd in. Je moet contacten leggen met dierenartsen, klanten en met de crematoria. Dat viel niet meer te combineren.”

Van af 1 augustus 2018 heeft An Luijten Janimalie overgenomen. Met een passie en liefde voor dieren is An de nieuwe eigenaar van Janimalie. Van af nu kunnen klanten uit België weer bestellen bij Janimalia. Voor meer informatie kunt u kijken op: https://janimalia.be/


Ik ben een tijdje terug bij vrienden langs geweest om samen met hun kinderen een dierengrafkistje te schilderen. Ze vonden het erg leuk om te doen. Het kistje wordt nu als mandje gebruikt voor de poes gebruikt. “En als Poes overleden is moet hij er in begraven worden.” Zei hun dochter.

De ecologische dierenbegraafkisten van Animal Aftercare zijn speciaal gemaakt om samen met u en uw kinderen een respectvol afscheid te nemen van uw geliefde huisdier.
Meer info kunt u vinden op: https://www.animalaftercare.nl/huis…/kinderen-en-huisdieren/ 


Het is al moeilijk genoeg om afscheid te nemen van uw geliefde huisdier. Met de Memorial Collectie van Happ-House kun u uw huisdier nog lang herdenken. Met deze collectie heeft uw huisdier niet alleen een plekje in uw hard, maar ook een plekje in uw huis.

Nu bij ons in de Webshop te koop. De nieuwe Memorial Collectie van Happy-House!!! Neem snel een kijkje in onze shop. 


Op dit moment zijn we druk bezig met onze site aanpassen. Zo komt er ook een pagina “over ons”. Het verhaal achter Animal Aftercare. Hierbij een kleine sneak preview!!  Foto van mij (Melissa) en Linux, mijn grote liefde.  Binnenkort meer!!


Onze huisdieren zijn gezinsleden

Wanneer ze komen te overlijden, wordt het verdriet dat eigenaren vaak onderschat. De Memory  Bloom erkent dat het verlies van een huisdier zeer moeilijk is zowel kinderen en en ouders.

Door het lezen van het verhaal-boek en de Memory  Bloom bollen, kan een gevoel van sluiting worden bereikt. De het rauw proces kan verminderen door uw huisdier een goed afscheid te geven.

Het is vaak moeilijk om te weten wat te zeggen tegen een uw kinderen, maar geven een Memory  Bloom Kit is een fantastische manier voor uw en u kinderen het overlijden samen te verwerken.

Een bloem memorial kit voor uw huisdieren as of een klein aandenken. Geheugen Bloom bevat alles wat die u nodig hebt om te houden van een ceremonie voor uw huisdier, met inbegrip van een prachtige bloeiende plant en verhaal kinderboek te helpen omgaan met het verdriet van het verlies van een huisdier.

 


Animal Aftercare is een nieuwe samenwerking gestart met Dierenbegraafplaats Groenendijk.

Bij Dierenbegraafplaats Groenendijk kunt u geadviseerd worden bij uw wensen als het gaat om afscheid nemen van uw huisdier. Er zijn een aantal mogelijkheden waarop dit gedaan kan worden. U kunt ervoor kiezen om uw huisdier te laten begraven of cremeren, om vervolgens de urn een plekje bij u thuis of op de dierenbegraafplaats te geven. Het is ook mogelijk om de as over het strooiveld te (laten) strooien.

Dierenbegraafplaats Groenendijk is gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk en beschikt over een eigen crematorium.

• Vanuit een rustieke boerderij verzorgen wij onze diensten.
• De dierenbegraafplaats is gelegen achter het pand.
• Wij beschikken over een aula en ontvangstruimte om u in de gelegenheid te stellen waardig afscheid te kunnen nemen van uw huisdier.

Voor meer informatie over Dierenbegraafplaats Groenendijk zoals tarieven en mogelijkheden kunt u kijken op; http://www.dierenbegraafplaats-groenendijk.nl


Het is altijd verschrikkelijk om een huisdier te verliezen, maar zo rond de kerst dagen is vaak nog wat verdrietiger. Daarom leveren wij vanaf 11 december t/m 31 december een kerstster bij elke bestelling van een de dierengrafkist. Deze kunt u in uw kerstboom hangen, zo is uw geliefde huisdier in ook in de donkerder dagen nog een beetje bij u en uw familie is.


Binnenkort gaan wij een samenwerking starten met Janimlia. Janimalia gaat België vertegenwoordigen.  En wordt onze hoofddealer van België.

Janimalia uitvaartbedeleider voor gezelschapsdieren 

4 Okteber was de officiële opening van Janimalia  op Werelddierendag.

Over janimalia
Wie van een dier houdt, wordt op een dag onvermijdelijk met afscheid nemen geconfronteerd. Terwijl er voor de uitvaart van een mens vele opties zijn, staat een diereneigenaar vaak alleen met zijn verdriet. Janimalia erkent je verdriet en begeleidt met zorg de uitvaart van je dier. Omdat ook het rouwen om een dier deel uitmaakt van het leven.

Ceremonie en meer
De mogelijkheid om een dier te laten cremeren bestaat al langer. Janimalia betekent een aanvulling op de diensten van de bestaande dierencrematoria. De uitvaartbegeleider biedt namelijk de kans om onder professionele begeleiding met vrienden en familie afscheid te nemen tijdens een persoonlijke afscheidsmoment.
Dat afscheidsmoment krijgt in de context van Janimalia een nieuwe invulling. Janimalia biedt dan ook een waaier aan mogelijkheden, steeds afgestemd op de wensen van de achterblijvers.

Een plechtig afscheid met een persoonlijke montage van beelden en muziek is een basis, maar kan net zo goed een stevige boswandeling worden naar de lievelingsplek van de overleden metgezel, of een intieme lezing van afscheidsteksten in de tuin.
Ter nagedachtenis biedt Janimalia de mogelijkheid om een kleine oplage aan rouwprentjes/gedachteniskaartjes te laten drukken met een mooie foto en een persoonlijke tekst. Ook een assortiment aan urnen en askokertjes of -juwelen wil de achterblijver de kans bieden zijn gezelschapsdier steeds dicht in de buurt te houden.

Wilt u meer informatie kunt u altijd contact op nemen via info@janimalia.be  of kijken op http://janimalia.be/


Van af vandaag u kunt u de kortingsbon gebruiken in onze webshop.

De hele maand oktober 10% korting op alle herdenkings accessoires. Door gebruik te maken van de code Herdenking10 ontvangt u de korting.

Voorwaarde actie: gelding van 1 oktober 2017 tot 31 oktober 2017. Allen gelding op de herdenkings accessoires. De dierengrafkisten zijn uitgesloten van deze actie. De actie is alleen online geldig. Door gebruik te maken van de code Herdenking10 ontvangt u 10% korting.


4 oktober is het weer Werelddierendag. Daarom willen wij de dierenvrienden een leuke kortingen geven op alle herdenkings accessoires de hele maand oktober. Om ook onze lieve maatje die we missen een speciale dag te geven en ze te herdenken.

De hele maand oktober 10% korting op alle herdenkings accessoires. Door gebruik te maken van de code Herdenking10 ontvangt u de korting.

Voorwaarde actie: gelding van 1 oktober 2017 tot 31 oktober 2017. Allen gelding op de herdenkings accessoires. De dierengrafkisten zijn uitgesloten van deze actie. De actie is alleen online geldig. Door gebruik te maken van de code Herdenking10 ontvangt u 10% korting.


Herinneringsmoment
‘Herinneringsmoment’ is een product dat letterlijk herinneringen vangt in de vorm van 3D-geprinte windlichten. Het aansteken van een herdenkingskaars is het perfecte moment om even stil te staan bij het verlies van een naaste of huisdier. Deze herdenkingskaars wordt geleverd in een verzendverpakking.
Materiaal
Onze windlichten worden vervaardigd uit ABS filament. Deze thermoplast is licht en hard. Na veel onderzoek en testen hebben we filament samengesteld wat precies voldoende transparant is.

Foto’s
Bij dit windlicht kunt u 1, 2 of 3 foto’s laten printen. Als u kiest voor 1 of 2 foto’s dan wordt de rest “vol geprint” als achterwand. Na de bestelling stuurt u de foto’s naar ons op, zodat wij uw persoonlijke herinnering kunnen produceren.


De Bios urn voor huisdieren is van af vandaag te koop in onze webshop. De Bios urn voor huisdieren is goed te combineren met een Hortensia of een Vlinderstruik. Als u de Hortensia of Vlinderstruik plant waar u uw huisdier begraven heeft, heeft u elk jaar een mooie herinnering aan uw huisdier.

Als u uw huisdier laat cremeren is er een aantal mogelijkheden om daarna een mooie tastbare herinnering te houden. En daar is nu een mogelijkheid bijgekomen. Wij bieden u met de Bios Urn™ de mogelijkheid om uw huisdier voort te laten leven als een mooie boom of struik. Elk jaar in uw tuin of in het gebied waar u veel kwam met uw geliefde huisdier een natuurlijk aandenken. Een boom of struik die gegroeid is met de vruchtbare as van uw huisdier als voedingsbodem

De Bios Urn biedt de mogelijkheid om uw overleden huisdier te herinneren door de crematie-as te gebruiken om een boom of struik uit de urn te laten groeien. De Bios Urn™ kan 3 liter as bevatten, is 30 cm hoog en heeft een doorsnede van 14 cm.

De Bios Urn™ is een unieke volledig composteerbare urn, vervaardigd uit een mengsel van cellulose, verdichte turf en kokosschillen.

Hesters

Een zaaling is al goed geworteld. Door de samenwerking met de hoogwaardige kwaliteitskweker Veluwebomen uit Heerde is het vrijwel altijd zeker dat een boom of heester die uit uw Bios Urn™ groeit zich zal ontwikkelen tot de mooie natuurlijke herinnering aan uw huisdier. Een zaailing geeft meteen een zichtbare plek aan uw herinnering.

Uiteraard is de keuze van een heester aan u, echter een in de natuurlijke omgeving passende boom of heester, rekening houdend met zonlicht, grondsoort en ruimte is net zo belangrijk om te waarborgen dat er een mooie herinnering groeit en bloeit.


De Bios Urn biedt de mogelijkheid om uw overleden huisdier te herinneren door de crematie-as te gebruiken om een boom of struik uit de urn te laten groeien. De Bios Urn™ kan 3 liter as bevatten, is 30 cm hoog en heeft een doorsnede van 14 cm.

De Bios Urn™ is een unieke volledig composteerbare urn, vervaardigd uit een mengsel van cellulose, verdichte turf en kokosschillen.

De Bios Urn™ is een gepatenteerde uitvinding van het Spaanse bedrijf Estudi Moline in Barcelona. Wij zijn distributeur voor Nederland voor dit mooie product.


Mooie, bijzondere, emotionele en gezellige dag gehad op de uitvaartbeurs in Amsterdam.

Vele mensen gesproken en advies kunnen geven over het begraven van hun huisdier. En wat er allemaal mogelijk is op het gebied van dieren uitvaart. Ook een interview gehad met Powned.

Wij vonden het erg gezellig.


Uitvaartbeurs Amsterdam 

22 april staan wij op de uitvaartbeurs in Amsterdam. De beurs wordt gehouden in de Westerkerk.
De beurs is voor mens en dier, op de beurs kunt u alles te vinden wat te maken heeft met het thema uitvaart.

Wat valt er allemaal te zien op de beurs:
Er is een speciaal uitvaarttheater, bezoekers kunnen onder andere kisten, urnen en gedenktekens zien en aanraken en er zijn diverse nieuwe producten te bewonderen.

Mocht u vragen hebben over wat alle mogelijk heden zijn over dierenuitvaart dan staan wij  u graag te woord. Ook zullen wij onze nieuwe houten kisten tonen.

Voor mee informatie over de beurs en de expotante kunt u kijken op: http://www.uitvaartbeurs.amsterdam/

DATUM:
22 april 2017OPENINGSTIJDEN:
10.00 uur – 16.00 uur

TOEGANG:
Gratis

ADRES:
Westerkerk
Prinsengracht 281
1016 GW Amsterdam


Onze Beste vrienden overlijden vaak eerder dan wij eigenlijk willen.

A true friendship


De nieuwe producten zijn binnen gekomen!! Met deze producten kunt u de mooie momenten die u samen met uw geliefde huisdier heeft gehad herdenken. Zo zal uw trouwe viervoeter nog altijd een beetje bij u zijn.


knipsel
Zaterdag en zondag 5 en 6 november 2016 staan wij op de beurs Family & Trends Event. Er wordt een deel van de beurs ingericht met het thema huisdieren, hier kunt u ons vinden.

Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk als mijn huisdier komt te overlijden?  Wij begrijpen heel goed als u niet weet welke mogelijkheden er zijn om afscheid te nemen van u geliefde huisdier. En daarom staan wij u graag te woord op de beurs, voor al uw vragen. Ook kunt u onze producten kopen.

14100297_677151725783696_7542318334135794653_nZondag zullen wij samen staanmet Pip Ovinge decoratieschilder. Ze schilder portretten van huisdieren.

Voor meer info kunt u kijken op: http://www.pipovingedecoratieschilder.com/

Dit is de editie van de Family & Trends Event plaats in de TT-Hall te Assen.  Een gezellig event voor het gehele gezin. Waar men zich kan voorbereiden op de komende winter met zijn bruisende feestdagen. Naast het kunnen genieten van leuke modeshows en demonstraties op het gebied van fashion en trends is gelegenheid om lekker te shoppen en inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld een heerlijk kerstdiner. Ook wordt er een deel van de beurs ingericht met het thema huisdieren.

Algemene informatie 

Family & Trends Event 2016 – Winter edition

Zaterdag 5 november 10:00 – 21:00 uur
Zondag 6 november 10:00 – 17:00 uur

Entreeprijzen

Entreeprijzen kassa € 8,00
Parkeren € 3,00
Kinderen t/m 12 jaar gratis entree

Adres TT-Hall
De Haar 11, 9405 TE Assen, Drenthe

Voor meer info op kaarten kunt u kijken op http://www.family-trends.nl/

Tot snel!!


Een mooie luxe houten dieren grafkist op maat gemaakt voor u geliefde huisdier. Wij bieden u verschillende opties waaruit u kunt kiezen zodat de dierengraf kist zo persoonlijk wordt.

Met de houten kisten willen wij voor elk huisdier, klein en groot, een mooi en respect voor afscheid bieden. De grafkisten worden in eigen fabriek met de hand gemaakt voor u.

 


Sinds vandaag is het ook mogelijk om via Paypal te betalen in onze webshop. Met deze extra betaal methode proberen wij al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. En het bestellen van onze producten zo makkelijke mogelijk te maken. Zo u kunt nu ook via onze website van uit België bestellen. 
U moet er rekening mee houden dat de levertijd naar België 1 tot 3 werkdagen kan duren. Dit is omdat het pakket de grens overgaat en dit kan soms wat vertraging opleveren.