Houten dierengrafkist

Een respect voor afscheid voor elk huisdier. 

Een mooie luxe houten dieren grafkist op maat gemaakt voor u geliefde huisdier. Wij bieden u verschillende opties waaruit u kunt kiezen zodat de dierengraf kist zo persoonlijk wordt.

Met de houten kisten willen wij voor elk huisdier, klein en groot, een mooi en respect voor afscheid bieden. De grafkisten worden in eigen fabriek met de hand gemaakt voor u.

Prijs op aanvraag.

De prijsopgave wordt opgemaakt aan de hand van de gegevens van uw huisdier. De gegevens die wij van u dienen te ontvangen kunt u invoeren op een online formulier.

 

Prijs op aanvraag.

De prijsopgave wordt opgemaakt aan de hand van de gegevens van u en uw huisdier. De gegevens die wij van u dienen te ontvangen kunt u invoeren op een online formulier.

De volgende gegevens dienen wij te ontvangen van u en uw huisdier:
hond/kat: gewicht, ras, grote van de hond/kat. ( lengte van schouders tot kond, schofthoogte en schouderbreedte. )

U kunt een keuze maken uit een aantal opties om kist te personaliseren.

Opties: 

  • Een Modern model of een landelijk model. (zie foto’s voor modellen kisten) Eerste 3 foto’s landelijke kist en 4 tot er met 6 moderne kist
  • Naam van uw huisdier laten ingraveren in de deksel.
  • Geboorte datum en/of overlijdensdatum laten ingraveren in de deksel.
  • Platte deksel of aflopende deksel
  • Houten of chroom handvaten
  • Afvalhout/gerecycled hout (afvalhout/gerecycled hout houd in de de kist uit verschillende kleuren en verschillende hout soorten kan bestaan. Houd hier rekening mee.)
  • Of afgewerkte mdf platen (zoals foto op pagina.) 

Lever tijd 5 tot 7 werkdagen dit is omdat de kist opmaat gemaakt wordt voor u.

Offerte/factuur:

U ontvangt een offerte binnen 24 uur naar uw aanvraag. Gaat u akkoord met de offerte ontvangt u een factuur, na ontvangst betaling ga wij de kist maken en kunt u deze binnen 7 werkdagen bij ons ophalen.

Let op:

De kisten zijn te zwaar om met de post te verzenden. Dit komt door het gebruik van hout. Daarom is het dan alleen mogelijk om de kist bij ons op te halen.