Eco dierengrafkist

DIEREN GRAFKIST

De huisdieren grafkisten

We kunnen ons voorstellen dat u de overleden huisdieren in een doos, deken, zak of mand legt. Maar zou het niet veel persoonlijke zijn wanneer u uw geliefde hond, poes of konijn in een mooie dierenbegraafkist zou kunnen begraven?

De dierenbegraafkisten van Animal Aftercare zijn speciaal gemaakt om samen met u en uw kinderen een respectvol afscheid te nemen van uw geliefde hond, poes, konijn of cavia. De dieren begraafkist is zo ontworpen dat u samen met uw kinderen een eigen tekst/ tekeningen op de begraafkistkan schrijven/schilderen. U kunt er zelf foto’s opplakken. Zo kunt u er samen met uw kinderen een persoonlijke afscheidskist van maken en uw overleden dier een mooie dierenbegraafkist geven. Dit zal hen ongetwijfeld helpen in het rouwverwerkingsproces.

De dieren grafkist is een ecologische dieren grafkist. Dat wil zeggen dat deze in de natuur vergaat. Dit is omdat de dierenbegraafkisten van karton is gemaakt een milieuvriendelijk product. En ook is een groot gedeelte van de kist van gerecycled materiaal gemaakt.

DIEREN GRAFKIST

Informatie over de huisdier grafkisten

  • De buitenkant bestaat uit 140 grams kraftliner papier. Dit is papier dat voor het grootste gedeelte uit houtpulp is gemaakt.
  • De binnenkant bestaat uit bruin 140 grams testliner papier. Dat is papier dat voornamelijk uit gerecycled materiaal is gemaakt.
  • Uit testen blijkt dat het karton lekvrij is. Het karton breekt af tussen de 3 en 6 maanden, dus zeer milieuvriendelijk
  • Er kunnen speciale onderleggers meegeleverd worden indien een dier gaat ‘lekken’
DIEREN GRAFKIST

Uitvoering van de dierenbegraafkisten

De dieren grafkist is bewust wit uitgevoerd, hierdoor is het mogelijk dat de ouderen en kinderen de kist kunnen voorzien van een tekening of een persoonlijke boodschap. Dat maakt de afscheidt nog dragelijker. Wij hebben gekozen voor drie uitvoeringen:

  • Dieren grafkist klein. Van 0 kg tot 5 kg.
  • Dieren grafkist middel. Van 5 kg tot 15 kg.
  • Dieren grafkist groot. Van 15 kg tot 35 kg.
DIEREN GRAFKIST

Uw huisdier opmeten

Hoe weet ik welke kist ik nodig heb voor mijn huisdier?

Voor uw kraagdier, vogel, de kleinste hond en een kat/poeskunt u het kleine dierengrafkist bestellen. Voor de grote kat, of kleine hond de middel grote kist. En voor de middel grote hond de grote kist

Als u twijfelt over welke kist u moet bestellen voor uw huisdier “hond of kat” kunt u uw huisdier op de volgende manier opmeten. Als u huisdier in een slaaphouding licht is dat de lengte en de breedte van de dierengrafkist die u nodig heeft. De hoogte kunt u op meten door de schouders van uw huisdier op te meten.

Wilt u toch liever advies van ons dan kunt u ook altijd het contactformulier ook invullen op onze site en wij zullen u het juiste advies geven.

Hier onder kunt u op de afbeeldingen zien hoe u uw huisdier kunt opmeten.

DIEREN GRAFKIST

Een cadeautje van ons

Bij elk dierengrafkist krijgt u een pakketje met potloden en een mooie herdenkings vlinder voor de kinderen.

Als u een dieren grafkist bestelt krijgt u gratis een pakketje met potloden bij geleverde. Hier mee kunt u en uw kinderen de dieren grafkist mee beschilderen. En omdat potloden biologischafbreekbaar zijn kunt u het dierenkistje gerust begraven zonder dat u het milieu vervuild.

Ook sturen wij een mooie herdenkings vlinder mee. Dezevlinder kunnen uw kinderen op hangen in hun kamer als een herdenking aan hun maatje. U kunt deze vinden ook gebruiken om op het dierengrafkitje te leggen, maar houd er dan wel rekening mee als u uw huisdier gaat begraven dat deze vlinder niet mee in de grond mag vanwege milieuvervuiling.

Dierenkisten shop banner