Overname Janimalie

Sinds oktober vorig jaar verzorgde Jan uitvaartplechtigheden voor gezelschapsdieren. Maar door de drukke job van café-uitbater en ceremoniemeester voor uitvaartplechtigheden, kon hij zich niet meer ten volle richten op zijn derde zaak. “Dan laat ik het liever over aan iemand die er wel honderd procent voor kan gaan, dan iets maar half te doen”, vertelt Jan. Janimalia werd in oktober vorig jaar opgericht en staat nog in de kinderschoenen. “Net daarom kruipt er zoveel tijd in. Je moet contacten leggen met dierenartsen, klanten en met de crematoria. Dat viel niet meer te combineren.”

Van af 1 augustus 2018 heeft An Luijten Janimalie overgenomen. Met een passie en liefde voor dieren is An de nieuwe eigenaar van Janimalie. Van af nu kunnen klanten uit België weer bestellen bij Janimalia. Voor meer informatie kunt u kijken op: https://janimalia.be/

Share this post