Animal Aftercare gaat samen werken met Janimalia

Binnenkort gaan wij een samenwerking starten met Janimlia. Janimalia gaat België vertegenwoordigen.  En wordt onze hoofddealer van België.

Janimalia uitvaartbedeleider voor gezelschapsdieren 

4 Okteber was de officiële opening van Janimalia  op Werelddierendag.

Over janimalia
Wie van een dier houdt, wordt op een dag onvermijdelijk met afscheid nemen geconfronteerd. Terwijl er voor de uitvaart van een mens vele opties zijn, staat een diereneigenaar vaak alleen met zijn verdriet. Janimalia erkent je verdriet en begeleidt met zorg de uitvaart van je dier. Omdat ook het rouwen om een dier deel uitmaakt van het leven.

Ceremonie en meer
De mogelijkheid om een dier te laten cremeren bestaat al langer. Janimalia betekent een aanvulling op de diensten van de bestaande dierencrematoria. De uitvaartbegeleider biedt namelijk de kans om onder professionele begeleiding met vrienden en familie afscheid te nemen tijdens een persoonlijke afscheidsmoment.
Dat afscheidsmoment krijgt in de context van Janimalia een nieuwe invulling. Janimalia biedt dan ook een waaier aan mogelijkheden, steeds afgestemd op de wensen van de achterblijvers.

Een plechtig afscheid met een persoonlijke montage van beelden en muziek is een basis, maar kan net zo goed een stevige boswandeling worden naar de lievelingsplek van de overleden metgezel, of een intieme lezing van afscheidsteksten in de tuin.
Ter nagedachtenis biedt Janimalia de mogelijkheid om een kleine oplage aan rouwprentjes/gedachteniskaartjes te laten drukken met een mooie foto en een persoonlijke tekst. Ook een assortiment aan urnen en askokertjes of -juwelen wil de achterblijver de kans bieden zijn gezelschapsdier steeds dicht in de buurt te houden.

Wilt u meer informatie kunt u altijd contact op nemen via info@janimalia.be  of kijken op http://janimalia.be/

Share this post