Binnenkort in onze webshop.

Herinneringsmoment
‘Herinneringsmoment’ is een product dat letterlijk herinneringen vangt in de vorm van 3D-geprinte windlichten. Het aansteken van een herdenkingskaars is het perfecte moment om even stil te staan bij het verlies van een naaste of huisdier. Deze herdenkingskaars wordt geleverd in een verzendverpakking.
Materiaal
Onze windlichten worden vervaardigd uit ABS filament. Deze thermoplast is licht en hard. Na veel onderzoek en testen hebben we filament samengesteld wat precies voldoende transparant is.

Foto’s
Bij dit windlicht kunt u 1, 2 of 3 foto’s laten printen. Als u kiest voor 1 of 2 foto’s dan wordt de rest “vol geprint” als achterwand. Na de bestelling stuurt u de foto’s naar ons op, zodat wij uw persoonlijke herinnering kunnen produceren.

Share this post