Nu te koop in onze webshop

De Bios urn voor huisdieren is van af vandaag te koop in onze webshop. De Bios urn voor huisdieren is goed te combineren met een Hortensia of een Vlinderstruik. Als u de Hortensia of Vlinderstruik plant waar u uw huisdier begraven heeft, heeft u elk jaar een mooie herinnering aan uw huisdier.

Als u uw huisdier laat cremeren is er een aantal mogelijkheden om daarna een mooie tastbare herinnering te houden. En daar is nu een mogelijkheid bijgekomen. Wij bieden u met de Bios Urn™ de mogelijkheid om uw huisdier voort te laten leven als een mooie boom of struik. Elk jaar in uw tuin of in het gebied waar u veel kwam met uw geliefde huisdier een natuurlijk aandenken. Een boom of struik die gegroeid is met de vruchtbare as van uw huisdier als voedingsbodem

De Bios Urn biedt de mogelijkheid om uw overleden huisdier te herinneren door de crematie-as te gebruiken om een boom of struik uit de urn te laten groeien. De Bios Urn™ kan 3 liter as bevatten, is 30 cm hoog en heeft een doorsnede van 14 cm.

De Bios Urn™ is een unieke volledig composteerbare urn, vervaardigd uit een mengsel van cellulose, verdichte turf en kokosschillen.

Hesters

Een zaaling is al goed geworteld. Door de samenwerking met de hoogwaardige kwaliteitskweker Veluwebomen uit Heerde is het vrijwel altijd zeker dat een boom of heester die uit uw Bios Urn™ groeit zich zal ontwikkelen tot de mooie natuurlijke herinnering aan uw huisdier. Een zaailing geeft meteen een zichtbare plek aan uw herinnering.

Uiteraard is de keuze van een heester aan u, echter een in de natuurlijke omgeving passende boom of heester, rekening houdend met zonlicht, grondsoort en ruimte is net zo belangrijk om te waarborgen dat er een mooie herinnering groeit en bloeit.

Share this post